Начало ММА Дебатът продължава: Кой ще излезе срещу Уудли?

Дебатът продължава: Кой ще излезе срещу Уудли?

Дебатът продължава: Кой ще излезе срещу Уудли?
0

Президентът на UFC Дейна Уайт вече няколко пъти обяви, че ще има мач за титлата в полусредна категория на UFC 235 през март. В момента шампион е Тайрън Уудли (19-3-1 MMA, 9-2-1 UFC), а за главен негов претендент са спрягани две имена.

„T-Wood“ си пожела бой с Колби Ковингтън (14-1 MMA, 9-1 UFC). Рано или късно двамата ще се срещнат в Октагона. Първоначално те трябваше да излязат един срещу друг в началото на септември миналата година, но Колби се отказа от двубоя заради проблеми със синусите и на негово място застана Дарън Тил.

Той се предаде и 36-годишният Уудли запази пояса си. След това започна батална словесна престрелка, в която напрежението се нажежи допълнително.

Камару Усман (14-1 MMA, 9-0 UFC) също е сред обичайните заподозрени в полусредна категория. Боецът публикува снимка с подписано споразумение за мач срещу Уудли на UFC 235 през март, но подписът на шампиона липсваше. Впоследствие „T-Wood“ обвини таланта в лъжа и провокация. Усман записа 3 победи през 2018-та и е в страхотна серия от 9 поредни успеха в организацията.

UFC 235 ще се проведе на 2-ри март в Лас Вегас.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.