Начало ММА Тайрън Уудли отговори: Нареди се на опашката, братле!

Тайрън Уудли отговори: Нареди се на опашката, братле!

Тайрън Уудли отговори: Нареди се на опашката, братле!
0

Шампионът на UFC в полусредна категория Тайрън Уудли (19-3-1 MMA, 9-2-1 UFC) никога не се е свенил да говори дръзко. Боецът бързо отговори на аржентинеца Сантяго Понзинибио (27-3 MMA, 9-2 UFC), който го предизвика късно снощи:

„Нареди се на опашката, братле! Всеки иска да се пробва с краля“, започна шампионът.

„Истината е, че когато си в топ 10 си на битка от мача за пояса. Някой може да се контузи, заместваш го в последния моент. Всичко се случва. Винаги трябва да си готов“, коментира шансовете за бой с аржентинеца Уудли.

Понзинибио се закани на шампиона след страхотната си победа на UFC Fight Night 140 в Буенос Айрес. Той нокаутира американския ветеран Нийл Магни в 4-ия рунд на главната битка на вечерта.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.