Начало ММА Дейна Уайт е съгласен на дебат с де ла Оя по телевизията (ВИДЕО)
0

Дейна Уайт е съгласен на дебат с де ла Оя по телевизията (ВИДЕО)

Дейна Уайт е съгласен на дебат с де ла Оя по телевизията (ВИДЕО)
0

По-рано през седмицата президентът на „Golden Boy Promotions“ Оскар де ла Оя предизвика президента на UFC, Дейна Уайт, на дебат в живо предаване на ESPN. Отговорът на Уайт не закъсня.

„Нека го направим по което предаване искаш, идиот. Искам да те чуя как шикалкавиш….не знаеш нищо за бизнеса си и дори не го ръководиш ти. Не знаеш нищо за спорта дори. Нека го направим през който и да е ден от седмицата. Може и да си направим допинг тестове“, коментира Уайт пред ESPN.

Босът на най-елитната професионална ММА организация коментира и изказването на де ла Оя, че Чък Лидел е направил повече пари в последния си двубой отколкото в UFC. Уайт сподели, че само за последните 3 двубоя в UFC на Лидел (три загуби с нокаут за „Ice Man“), боецът е прибирал средно по 2,7 милиона долара, което е много повече от парите, които е получил, за да се бие за трети път с Тито Ортиз.

Вижте цялото изказване на Уайт тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".