Начало ММА Още един боец иска да отнеме титлата на Джоунс
0

Още един боец иска да отнеме титлата на Джоунс

Още един боец иска да отнеме титлата на Джоунс
0

„Много бих искал да детронирам Джоунс. Това е планът от самото начало на кариерата ми през 2012 г. Винаги съм искал да се бия с него и тренирам за него“, заяви пред MMAJunkie.com Доминик Рейес.

Американецът е непобеден в професионални ММА двубои (10-0) и е в серия от четири поредни победи в UFC. За две години боецът се изкачи до топ 5 в полутежка категория на организацията и през март ще се изправи срещу най-голямото си предизвикателство в Октагона досега – швейцарецът Волкан Йоздемир. Той се надява да премери сили срещу Джоунс, а не Антъни Смит, ако премине през Йоздемир.

„Смит е корав състезател. Хвърля силни удари с ръце. Може и да намери Джоунс с някой удар“, добави Рейес относно колегата си в дивизията.

„Когато се биеш с Джон трябва да знаеш, че има отлични стратези в ъгъла си и той следва наставленията им непрестанно. Трябва да си помислиш как ти би победил себе си и да направиш нужните промени в играта си по време на битката.“

Непобеденият боец завърши изказването си, като добави, че Джоунс е просто човек и не трябва да се плашиш от него, за да го победиш.

Вижте най-дборите моменти на Рейес в Октагона тук:

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.