Начало ММА Дейна Уайт и семейството му са дали положителни COVID тестове

Дейна Уайт и семейството му са дали положителни COVID тестове

Дейна Уайт и семейството му са дали положителни COVID тестове
0

Дейна Уайт и семейството му са под карантина, след като са дали положителни тестове за COVID-19.

Фамилията е била в Майн за празненствата на Деня на благодарността.

„Всички се събрахме в къщата в Мейн за празниците, това е традиция. Някой го е имал и ни е заразил всички. Цялата фамилия сме положителни“, разказва Уайт.

По негови думи има ваксина и симптомите са минимални. Загубил е вкусовите рецептори и обоняниети си, но е попитал Джо Роган как да се излекува по-бързо.

„Върнахме се в събота. В неделя ме тресеше много, не ми беше добре. Отворих бутилка с евкалипт и не усещах нищо, принципно миризмата е силна и специфична. Веднаха разбрах какво се случва. Звъннах на Джо Роган и той ми каза какво да започна да взимам.“

„В понеделник отидох и се тествах, пих моноклонални антитела. Спазих всичките му указания и на следващия ден, когато тръгнах да се бръсна – усещах мириса на алкохол, докато чистих самобръсначката. Вкусът ми се върна за по-малко от 24 часа“, споделя Уайт.

Обещава да тренира здраво по време на карантината си.

„Трябва да останеш вкъщи поне 10 дни, няма как, такъв е протоколът. Аз обаче мисля да се тествам на всеки два дни и когато покажеже, че съм негативен ще се върна на работа“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.