Начало ММА Дейна Уайт: Има логика в решението на Конър

Дейна Уайт: Има логика в решението на Конър

Дейна Уайт: Има логика в решението на Конър
0

Президентът на UFC – Дейна Уайт коментира горещата новината от тази сутрин – Конър Макгрегър окачи ръкавиците. Специалистът е уверен в успеха на приятеля си извън смесените бойни изкуства и му пожела попътен вятър:

„Има парите, за да се пенсионира и уискито му е брутално. Ако бях на негово място, щях да сторя същото. Отказва се от боя, а не от работата. Уискито ще го държи зает и съм сигурен, че ще работи по други неща. Беше интересен за гледане и постигна невероятни неща в спорта. Радвам се за него. Нямам търпение да го гледам успешен и извън Oктагона“, признава силният човек в UFC.

Конър завършва славната си кариера с 21 победи и само 4 загуби. Ирландецът шокира целия свят, когато сложи два шампионски пояса на рамената си – в категориите лека и перо.

Остава един от най-атрактивните бойци за всички времена. Феновете му ще очакват евентуално негово завръщане, все пак е само 30-годишен.

twitter
тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.