Начало ММА Дейна Уайт извая тяло на боец (СНИМКА)

Дейна Уайт извая тяло на боец (СНИМКА)

Дейна Уайт извая тяло на боец (СНИМКА)
0

Дейна Уайт претърпя пълна метаморфоза. До скоро бяхме свикнали да го виждаме пълен и позанемарил външния си вид, но в момента може да се похвали с релеф и тяло на професионален спортист. Успял е да свали 15 килограма за 10 седмици.

Президентът на най-популярната организация за смесени бойни изкуства – UFC, вече е на 53 години. За него обаче възрастта е просто число и е готов да опровергае всички свои критици. Всъщност едно нещо преобръща тотално живота му и заради него той решава да влезе във формата, в която е в момента.

Уайт научава, че ще умре след 10,4 години.

„Отидох при Гари Брека от 10X Health Systems и си направих кръвно ДНК изследване. Този тип познава кога човек ще умре до самия месец. След като резултатите бяха готови, той ме повика“, разказва Дейна Уайт.

„Разговаряхме три часа и половина. Бях шокиран да разбера, че ми остават 10,4 години заради начина ми на живот до момента. Той ми състави план, по който оттук насетне да взема живота си в ръце. За десет седмици свалих петнадесет килограма. Опитвам се да го направя от десет години, ходил съм при какви ли не диетолози!“.

„Сега се чувствам като на 35. Кълна се в Бог“, допълни президентът на UFC.

Световният шампион по бокс в тежка категория – Тайсън Фюри, похвали Уайт в социалните мрежи, споделяйки си неговата снимка с релеф – „Здравата работа винаги се отплаща“, написа Краля на циганите.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.