Начало ММА Дейна Уайт: Йоана Йенджейчик не е имала проблеми с теглото

Дейна Уайт: Йоана Йенджейчик не е имала проблеми с теглото

Дейна Уайт: Йоана Йенджейчик не е имала проблеми с теглото
0

Силнят човек в UFC Дейна Уайт опроверга напълно слуховете за трудно изчистване на Йоана Йенджейчик преди главната й битка срещу Мишел Уотърсън. Милионерът е убеден, че това са подмолни номера от страна на конкуренцията.

„Това са задкулисни игри, нищо не е вярно от тези информации. Цялата история никога не се е случвала – Йоана Йенджейчик се изчисти перфектно за категория „сламка“. Не е имала проблеми“, заяви Дейна Уайт.

„Когато прочетох тази скалъпена история, ми стана гадно. Щели сме да я глобяваме… та аз никога не глобявам хора, които не си влизат в категорията. Това са лъжи. Никога няма да се случи,“

В действителност в най-популярната ММА верига има практика даден състезател, който не успее да свали излишните килограми, да даде част от хонорара си на своя противник. Изглежда американските медии отново са се опитали да създадат скандал.

Всичко вече е готово за UFC Fight Night 161 в Тампа, Флорида.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.