Начало ММА Дейна Уайт: Не трябваше да позволявам на Силва да се бие
0

Дейна Уайт: Не трябваше да позволявам на Силва да се бие

Дейна Уайт: Не трябваше да позволявам на Силва да се бие
0

Президентът на UFC Дейна Уайт остана разочарован от представянето на Андресън Силва в бенефиса му в октагона и дори заяви след събитието UFC Vegas 12, че съжалява, че е допуснал „Паяка“ да премери сили с Урая Хол.

„Когато битката свърши, Андерсън дори не можеше да се изправи и да даде интервю. Трябваше му да седне. Направих голяма грешка и не трябваше да му позволявам да се бие тази вечер. Той е легенда на спорта и компанията. Знаех си, че съм прав и тази вечер се доказа, че Андерсън не трябва да се бие отново“, категоричен бе Уайт на пресконференцията след бойната галавечер в Лас Вегас.

Дейна Уайт допълни, че UFC винаги са се отнасяли към Андерсън като част от голямо семейство.

„Отнасяме се с Андерсън с нищо дурго, освен уважение. Ако знаете какви пари получава, за да се бие, ще нацапате гащите. И все пак – не трябваше да го оставям да се бие“

Уайт коментира и представянето на Урая Хол в битката. По думите му си личеше, че не е особено впечатлен от представянето на американеца.

„Това беше главна битка по ESPN и Урая пусна едва 11 удара във втория рунд. Ако се бие с някой от диваците в дивизията, ще се види в огромни проблеми и ще поеме голяма щета. Урая е един от бойците в UFC, които най-много се страхуват да пускат удари“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.