Начало ММА Дейна Уайт отхвърли възможността Брок Леснър и Ронда Роузи да се бият на UFC 300

Дейна Уайт отхвърли възможността Брок Леснър и Ронда Роузи да се бият на UFC 300

Дейна Уайт отхвърли възможността Брок Леснър и Ронда Роузи да се бият на UFC 300
0

Ронда Роузи и Брок Леснър без съмнение са две от най-големите звезди в историята на UFC, като дори бившата шампионка стана причината организацията да открие женската си дивизия. Двамата обаче няма да се качат на ринга по време на юбилейното издание №300 от PPV сериите, въпреки призивите за това. Дейна Уайт се обяви против и даде своето обяснение пред Sports Illustrated.

Мисля, че Брок приключи. Не смятам, че някога ще се завърне“, каза президентът на UFC.

Леснър в момента е на 46 години и се състезава за WWE. Той обаче е един от малцината, които са се били на UFC 100 и UFC 200, така че символиката при евентуалната му поява на UFC 300 кара мнозина да се вълнуват.

Не бива да забравяме обаче, че Брок Леснър имаше доста скандали през годините с употребата на допинг. Именно завръщането му срещу Марк Хънт през 2016 г. бе опорочено, защото победата му бе отменена след положителна проба за забранени стимуланти.

Не виждам как ще стане. Тя постигна всичко, което си бе поставила за цел. Мечтата ѝ бе да стане шампион на UFC и след това да спечели титлата на WWE. Постигна ги и двете. В момента се опитва да създаде семейство. Ронда направи толкова много пари и продължава да печели от спонсори“, каза Уайт за Роузи.

„Рауди“ се превърна в звезда от ранга на Конър МакГрегър в най-силните си години в октагона. Тя дори получи доста роли в касови холивудски продукции, като „Непобедимите 3“ и „Бързи и яростни 7“. По-късно стана и първата жена с място в „Залата на славата“ на UFC.

Загубите ѝ обаче срещу Холи Холм и Аманда Нунеш сложиха край на бляскавата ѝ MMA кариера, тъй като психически тя рухна. Предходните ѝ противнички припадаха почти неизменно в първия рунд и то дори преди да е изминала една минута.

Източници в организацията обаче твърдят, че за Роузи все пак има някаква надежда, че може да вземе участие в UFC 300. Не е изключено тогава да обяви и официалния край на състезателната си спортна кариера, защото през идния януари ще навърши 37 години.