Начало ММА Дейна Уайт зарадва четирима бойци от UFC с бонуси

Дейна Уайт зарадва четирима бойци от UFC с бонуси

Дейна Уайт зарадва четирима бойци от UFC с бонуси
0

Четири бонуса по 50 хиляди долара бяха раздадени от Дейна Уайт след края на бойната галавечер UFC Fight Night 195.

Всички те бяха за „представяне на вечерта“.

Данаа Батгерел беше поощрен след победата си над Брандън Дейвис. Той беше много убедителен и приключи мача още в първия рунд с технически нокаут.

Бруно Силва ознаменува второто си участие в UFC с бонус след нокаута си срещу Андрю Санчес. Силва беше назад в точките и се нуждаеше именно от това, за да грабне успеха в третия рунд.

Нейт Ландвер също получава 50 хиляди долара. Той беше най-големият аутсайдер в бойната карта, но това не му попречи да се справи с Лудовит Клайн. Нейт приключи съперника си със събмишън с „анаконда“ в последната част на мача им.

Последният чек грабна Джим Милър при 22-ата си победа в организацията. Нокаутът му срещу дебютанта във веригата Ерик Гонсалес беше първи от UFC 200.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.