Начало ММА Дейна Уайт: Сехудо иска да даде шанс на Алдо за титлата

Дейна Уайт: Сехудо иска да даде шанс на Алдо за титлата

Дейна Уайт: Сехудо иска да даде шанс на Алдо за титлата
0

Президентът на UFC Дейна Уайт е видял победа на Жозе Алдо над Марлон Мораеш на UFC 245. На друго мнение бяха съдиите, които определиха мача за 2-1 за Мораеш. Босът се консултирал с шампиона в категорията, Хенри Сехудо, а борецът изразил готовност да защитава титлата си срещу „Белязания“.

„За мен Алдо спечели битката“, призна Дейна Уайт на пресконференцията след зрелищната галавечер.

„Хенри Сехудо ми писа тази вечер и за него решението е абсурдно. Дори поиска да променя крайния изход. Желае да се бие с Жозе Алдо.“

Към настоящия момент Сехудо не може да се състезава, заради операцията. Но съвсем скоро ще се завърне в октагона и шефовете на UFC ще трябва да взимат трудно решение.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.