Начало ММА Дейна Уайт сравни хонорарите на Хабиб и Джоунс
0

Дейна Уайт сравни хонорарите на Хабиб и Джоунс

Дейна Уайт сравни хонорарите на Хабиб и Джоунс
0

Президентът на UFC Дейна Уайт сравни хонорарите на шампионите в лека категория Хабиб Нурмагомедов и лека тежка категория Джон Джоунс. В интервю за функционерът подчерта, че този, който носи парите за компанията, печели повече от нея.

Уайт говори и за конфликта с Джон Джоунс, който отдавна изрази недоволство от хонорарите си в UFC. Дейна призна, че Хабиб получава доста повече пари.

„Всички вярват, че не получават достатъчно. Мога да ви уверя, че главните звезди на UFC, които носят пари, ги получават. Много пъти съм казвала, че смятам Джоунс за най-великия в историята, но той няма да получи колкото Хабиб„, категоричен е Дейна Уайт.

Конфликтът между боса на UFC и шампиона в лека тежка категория започна в края на май. Тогава Джоунс поиска да му се организира битка за много пари с Франсис Нганну. Уайт отказа, аргументирайки се, че бойците преувеличават финансовите искания. В резултат Джон каза, че се отказва от шампионската си титла.

Президентът на UFC подчерта, че Хабиб не може да разкрива реалния размер на таксите поради забраната, предвидена в договора му.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.