Начало ММА UFC отлъчва Пери: Първо да се лекува от алкохолна зависимост!

UFC отлъчва Пери: Първо да се лекува от алкохолна зависимост!

UFC отлъчва Пери: Първо да се лекува от алкохолна зависимост!
0

Най-популярната организация за смесени боеве UFC реагира остро на поредната пиянска изцепка на Майк Пери. Боецът предизвика скандал в заведение и започна да раздава юмруци.

Дейна Уайт осъжда строго поведението му и няма да му даде никакво поле за изява, докато не се лекува.

„UFC се запозна с подробностите около случая. Поведението на Пери е крайно недопустимо и уронва имиджа на нашата организация“, започва официалното съобщение.

„Пери се покая и се извини на всички. Осъзнава, че по този начин рефлектира върху всички свои колеги от бойната верига. Той разбира, че има проблеми свързани с алкохолна зависимост и ни информира, че ще се подложи на лечение. Процедурите ще започнат незабавно. UFC информира Пери, че няма да му бъде предложен мач, докато не завърши лечебната си програма“, гласи изявлението на веригата.

Собственикът на заведението помолил ММА боеца да напусне, което отключило „вътрешните демони“ на Пери.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.