Начало ММА Дейна Уайт: Тони е луд, Оливейра е сред най-добрите
0

Дейна Уайт: Тони е луд, Оливейра е сред най-добрите

Дейна Уайт: Тони е луд, Оливейра е сред най-добрите
0

Президентът на UFC Дейна Уайт коментира битката между Тони Фъргюсън и Чарлз Оливейра, в която бразилският боец ​​спечели след съдийско решение.

Оливейра изглеждаше невероятно в тази битка. Преди двубоя се говореше дали ще видим стария Тони, тъй като в последната битка представянето му беше повлияно от теглото и мога да кажа, че десет от десет души биха се отказали. Фактът, че не го направи, ясно показва колко жилав и луд е Тони Фъргюсън„, каза Уайт.

„Рейтингът ще бъде актуализиран в сряда и ще видим къде ще стигне Оливейра, но не се съмнявам, че той сега е един от най-добрите в най-ужасяващата категория на нашия спорт. Така, че той определено е един от претендентите за титлата“, каза Уайт по адрес на победителя.

Що се отнася до Тони Фъргюсън, Уайт вярва, че въпреки две поредни поражения, все още е рано бившият временен шампион на UFC да бъде отписван.

Тони трябва да се прибере вкъщи, да прекара празниците със семейството си, да се отпусне и да помисли какво иска да прави догодина, какъв е неговият план. Мисля, че е рано да се откажем от него – все още му остават няколко битки, преди изобщо да помислим дали е време той да завърши“, завърши босът на UFC.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.