Начало ММА Дейна Уайт върза ръцете на Сейнт-Пиер
0

Дейна Уайт върза ръцете на Сейнт-Пиер

Дейна Уайт върза ръцете на Сейнт-Пиер
0

Настоящият договор с UFC вързва ръцете на легендарния боец ​​Джордж Сейнт-Пиер. Канадецът изчаква да изтече споразумението с водещата ММА лига в света, за да може да играе в каквито битки иска.

За съжаление, Дейна Уайт не ми позволи да проведа боксов мач срещу Оскар де ла Оя, но не мога да му се сърдя. Хората ме посъветваха да го съдя, но тогава ще изглеждам като лош човек, а освен това не искам да харча пари за адвокати. Договорът ми с UFC изтича след две години и ще бъда свободен – и все още ще съм във форма. Все още ще съм боец ​​и художник, и ако има опция за демонстративни или благотворителни битка, никога няма да кажа не„, обясни Сейнт-Пиер

За последно GSP влезе в клетката на Октагона през 2017 г., когато взе колана в средна категория от Майкъл Биспинг. Сега канадецът е на 40 години, общият му рекорд в смесените бойни изкуства е 26-2.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".