Начало Senshi Усмивки и много пот на вечерните тренировки в Камчия

Усмивки и много пот на вечерните тренировки в Камчия

Усмивки и много пот на вечерните тренировки в Камчия
0

Световният елит в куокушин карате се събра в Камчия за 15-ия Международен летен лагер на Световния киокушин съюз (KWU) и проведе втората тренировка на Професионалната лига за деня в огромен състав.

Носителите на общо 11 титли на К-1 в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт, и Ернесто Хусти разделиха професионалните бойци от над 10 държави, които са в Камчия до края на седмицата.

Сенсей Захари Дамянов изпоти здраво групата на международните киокушин състезатели.

Събитието се организира от Международната професионална лига на KWU и нейният председател Шихан Иво Каменов (председател на Националната асоциация по боен спорт и професионална лига на KWU и член на Изпълнителния комитет на KWU).

Каменов отдели специално време на голяма част от бойците на тренировката и коригира много грешки. Чужденците видимо се вслушаха в съветите му и си взеха белжки.

„Искам да видя емоция, това е най-важното“, наблегна Семи Шилт.

А тази вечер в Камчия емоция определено не липсваше.

Паралелно с тренировъчното занятие на Международната професионална лига на KWU се проведе и втората киокушин тренировка за деня.

Каратеки от различни възрасти и данове бяха разделемни в няколко групи заради големия брой участници.

Шихан Асен Асенов и Шихан Рамил Габбасов бяха заети със семпаите и съдиите, а Семпай Георги Дойчев преподаваше знанията и умения на каратеки с 10-5 кю.

Най-малките участници също бяха разделени на няколко групи, наблягайки на правилната стойка и техника на удари.

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.
Медийни партньори на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Boec.BG ще следи всички събития по време на лагера, като много информация, снимки, видео и интервюта ще може да откриета на нашия сайт, както и във Facebook и Instagram профилите ни.

Снимки: Студио „Леземанн“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.