Начало Senshi Време е за Летния лагер в Камчия!

Време е за Летния лагер в Камчия!

Време е за Летния лагер в Камчия!
0

Днес официално стартира 15-ото издание на Международния летен лагер по карате киокушин в Камчия, който е под егидата на Българска федерация по карате киокушин и Световния киокушин съюз (KWU). Спортното събитие е едно от най-мащабните в света на киокушин и е част от календара на родната централа за 2021-ва.

Boec.BG ще следи всички събития по време на лагера, като много информация, снимки, видео и интервюта ще може да откриета на нашия сайт, както и във Facebook и Instagram профилите ни!

Основните цели, които и тази година си поставят организаторите са:

  • Укрепване на приятелството между членове на отделните федерации, част от KWU;
  • Повишаване нивото на майсторството на участниците (участниците трябва да са на възраст над 14 години, шампиони и медалисти в национални и международни първенства със степен 6-то кю и нагоре);
  • Повишаване на квалификацията на треньорите;
  • Провеждане на изпити за повишаване на стиловата квалификация на състезатели и треньори.

Дата и място: 04 – 11 юли 2021 г. в Камчия, България (34 км южно от град Варна).

Програма

04 юли - Пристигане на отбори

05 юли - Съдийски семинар

05, 06, 07, 08, 09, 10 юли - Тренировъчни дни

06 юли - KWU Световна младежка купа 
- юноши - 14-15 години
- юноши - 16-17 години
- кадети - 18-21 години

08, 09, 10 юли - Европейско първенство за аматьори KWU
по правила на KWU Professional League - SENSHI

10 юли - Изпити за повишаване на стилова квалификация (кю/дан)

11 юли - Напускане на отборите

Бойци от 15 държави ще се състезават на 1-вото Европейско първенство за аматьори по правилата на KWU Professional League на 8, 9 и 10 юли. Финалите ще бъдат на 10-ти юли в Камчия и ще бъдат излъчени по целия свят.

Събитието се организира от Международната професионална лига на KWU и нейният председател Шихан Иво Каменов (председател на Националната асоциация по боен спорт и професионална лига на KWU и член на Изпълнителния комитет на KWU) и само най-добрите бойци ще се състезават във финалите за европейските пояси на SENSHI.

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.