Начало ММА Дейна Уайт за Чимаев: Така става, когато не слушате лекарите
0

Дейна Уайт за Чимаев: Така става, когато не слушате лекарите

Дейна Уайт за Чимаев: Така става, когато не слушате лекарите
0

Президентът на UFC Дейна Уайт говори за случващото се с Хамзат Чимаев, който наскоро направи емоционално съобщение и обяви, че слага край на кариерата си.

Според ръководителя на организацията чеченският боец, който се подложи на лечение в САЩ, след като се зарази с коронавирус, не е спазил препоръките на лекарите и вместо да почива, е започнал да провежда усилени тренировки и да се подготвя за завръщане към осмоъгълника.

Човекът има усложнения след Ковид – той е на тежки лекарства и трябва да си почива и да се отпуска, но вместо това започна да тренира като звяр“, каза ръководителят на UFC на пресконференция в Лас Вегас.

Рамзан Кадиров: Говорих с Чимаев, той ще се бие отново

Това, което му се случи, е това, което се случва, когато не слушате лекарите. Трябва да си вземе почивка, да се отпусне и да се възстанови, а след това може да се върне и да се бие„, добави Уайт.

Въпреки това Уайт не е напълно сигурен, че Чимаев ще се съобрази с режима, предписан от лекарите.
„Не знам какво ще направи. Докарахме го тук, за да бъде наблюдаван, но той е възрастен и може да прави каквото иска. Опитваме се да му помогнем с всичко, което можем. Сега той трябва да се отпусне – това е първият му приоритет“, завърши Дейна Уайт.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.