Начало ММА Дерек Брънсън възрази срещу Дейна Уайт и предизвика Пауло Коста
0

Дерек Брънсън възрази срещу Дейна Уайт и предизвика Пауло Коста

Дерек Брънсън възрази срещу Дейна Уайт и предизвика Пауло Коста
0

Дерек Брънсън , който победи Кевин Холанд в главното събитие на UFC на ESPN 21 в Лас Вегас, не е съгласен с президента на организацията Дейна Уайт, който заяви, че резултатът от мача е пряк резултат от психологическия срив, който се е случил с опонента му по време на битката.

„Той просто не можа да спре моите сваляния. Смешно е как продължаваше да ми дава бедрата си отново и отново. Той е експлозивен тип, така че често се измъква, но този път не. Той продължаваше да показва бедрата си и аз го свалях. Що се отнася до Дейн Уайт … Той трябва да е недоволен от мен, но в следващата битка ще изляза и ще нокаутирам опонента си и той отново ще бъде щастлив. Така че всичко е наред“, каза Брънсън.

Дерек Брънсън победи Кевин Холанд в главния мач на UFC Вегас 22

„Малко съм разстроен, че не успях да завърша битката предсрочно. Мислех, че мога да го вкарам на земята, но той действаше много находчиво – държеше ръцете ми, държеше китките ми. Но спечелих победата и ще се подготвя за следващото предизвикателство. Искам Пауло Коста! Бихме спретнали страхотна битка“, добави боецът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.