Начало ММА Дерек Чисора потвърди дебюта си в ММА

Дерек Чисора потвърди дебюта си в ММА

Дерек Чисора потвърди дебюта си в ММА
0

Британският боксьор Дерек Чисора ще се бие в „Белатор“. Това потвърди самият той, а дебютът му в ММА ще се състои, след като излезе на ринга срещу Олександър Усик.

Еди Хърн беше организирал битката за месец май, но коронавирусът я отложи. Към момента се очаква сблъсъкът все пак да се проведе през октомври пред публика.

„Ще се бия в „Белатор“ след Усик. На 100% е сигурно“, Чисора сподели пред iFL TV.

„Дори не знам кой е в организацията и не мога да кажа много за съперниците ми. Няма да позволя плановете ми да се провалят. Влизам в октагона още тази година.“

Миналия месец Чисора предупреди президента на веригата Скот Кокър да приготви най-добрите си бойци. 

Появи се и идея Дерек и Дилиън Уайт да се срещнат и по правилата на смесените бойни изкуства. До момента резултатът в бокса е 2-0 за Уайт.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.