Начало ММА Дерик Люис почти не тренирал за двубоя с Дос Сантос
0

Дерик Люис почти не тренирал за двубоя с Дос Сантос

Дерик Люис почти не тренирал за двубоя с Дос Сантос
0

Треньорът на Дерик Люис, Боб Перез, заяви, че боецът му е стъпил в битката с Дос Сантос с тежка контузия на коляното.

Черния звяр тренирал борба миналия месец, но коляното му започнало да поддава. След като преминал през ЯМР, който открил проблеми с коляното на бившия претендент за титлата, от UFC настояли за още един такъв и разрешение от лекар, че Люис може да се състезава.

„Нямаше как да се оттегли от битката. Дерик не можеше въобще да тренира и тренировъчният му лагер беше доста лош. Когато той се сгъна във втория рунд му казах, че трябва да приключи двубоя в третия, защото може и кракът му да не издържи на тежестта в третия. Дерик беше в инвалидна количка след двубоя. Никой боец не е на 100% здрав в битките си, но той определено стъпи в Октагона очукан“, коментира дългогодишният треньор на тежкия удряч Люис.

Перез добави, че се надява боецът му да си вземе поне седем-осем месеца почивка, за да заздравее коляното му. Треньорът завърши с това, че Дерик ще постъпи, както смята за най-добре.

Източник: MMAfighting.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.