Начало ММА Дилашоу проговори след допинг скандала
0

Дилашоу проговори след допинг скандала

Дилашоу проговори след допинг скандала
0

Бившият шампион на UFC в категория „петел“ Ти Джей Дилашоу говори за пръв път след като беше наказан с 2 години лишаване от състезателни права заради употребата на еритропоетин (ЕПО) след битката си с Хенри Сехудо през януари.

Пред ESPN той призна, че е прибегнал до забранените вещества за да може да свали килограми и да влезе в категорията „муха“.

„Не се е яд, че го направих, защото не мисля, че иначе бих могъл да участвам в мача. Няма да се правя, че не излъгах – хванаха ме. Тежко ми е. Трудно е човек да не се мрази поне малко след подобно нещо. Натоварих тялото си до екстремни крайности. Около 6 седмици преди срещата, то просто изключи, започнах да се уморявам. Чувствах, че не искам сутрин да стана от леглото и да тренирам. Толкова много исках да направя нещо, което никой друг не е правил преди мен. Не двете титли, очевидно тях ги исках безкрайно. Желанието ми беше да докажа, че съм най-добрия в света. Аз съм изчистен 62-килограмов боец и исках да сляза на 56 кг и се преструвах, че ще бъде изключително лесно“, каза Дилашоу.

Когато получи позволение да се завърне в UFC, бившият шампион ще е съвсем близо до 35-я си рожден ден. Времето далеч от спорта обаче не го кара да губи увереност. „Кой не обича хубавите истории за завръщане? Дали ме мразите или ме обичате – аз ще имам такава история“, закани се той.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.