Начало ММА Дипчиков: Благодаря за подкрепата, приятели! (СНИМКА)

Дипчиков: Благодаря за подкрепата, приятели! (СНИМКА)

Дипчиков: Благодаря за подкрепата, приятели! (СНИМКА)
0

Никола Дипчиков благодари на феновете си за подкрепата, която е получил преди, по време и след сблъсъка с Магомедрасул Гасанов. Българинът отдаде заслуженото и на своя опонент, заявявайки, че Гасанов е бил по-добрият боец в срещата.

Припомняме, че родната звезда в смесените бойни изкуства допусна първа загуба във втората най-рейтингова ММА организация в света, падайки с технически нокаут във втория рунд от руския боец. Двамата премериха сили в спор за временната титла в средна категория на веригата „Аbsolute Championship Akhmat“ – ACA. Битката се изигра в столицата на Беларус – Минск.

Благодаря ви за подкрепата, приятели! Не успях да спечеля титлата, Гасанов беше по-добрият боец, но пък имам вас и още няколко неща, които ме правят щастлив ❤️🇧🇬, написа Дипчиков в профила си в Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Dipchikov (@nikoladipchikov)

Преди сблъсъка с Гасанов, Дипчиков беше в серия от 3 поредни победи в ACA, като и трите приключиха с нокаут в първия рунд. Българинът има общ баланс от  20 успеха и 8 поражения в ММА като цели 17 срещи той е спечелил преди финалния гонг (16 с нокаут и 1 след събмишън).