Начало ММА Дружка на Макгрегър изненадващо защити Хабиб
0

Дружка на Макгрегър изненадващо защити Хабиб

Дружка на Макгрегър изненадващо защити Хабиб
0

Един от най-добрите приятели на Конър Макгрегър и негов съотборник – Артьом Лобов изненадващо защити големия враг на ирландеца Хабиб Нурмагомедов за случая с отменения друбой с Тони Фъргюсън.

„Трябва да бъдете справедливи и да признаете, че това е може би единственият случай, когато той се е отказал от двубой и действията му изглеждат оправдани. За разлика от изминалите четири мача помежду им, които така и не се състояха. Сега целият свят се е затворил. Въздушното пътуване е изключително сложно. Може ли в крайна сметка да спаси двубоя? Да, но при тези обстоятелства не може да го обвинявате. В тази ситуация не бих хвърлил вината върху него.

Погледнете какво се случва наоколо. Всички казват да си остане вкъщи, но опитите за провеждане на турнири не спират. Все още не сме сигурни дали турнирът ще се проведе и не знаем къде ще се проведе. Бойното поле все още не е известно. За един боец ​​да се подготви в такива условия е абсолютен ад. Стоите вкъщи, но някак си трябва да успеете да се подготвите, да проведете спаринги, да се биете, да натрупате тегло. Много трудна ситуация„, коментира Лобов.

„Искам да видя Тони Фъргюсън да се бие с Джъстин Гейджи, но и бих искал да видя как Хабиб се бие Гейджи, Фъргюсън и отново с Конор. Тези трима бойци в цялата дивизия имат най-добри шансове в мач срещу Хабиб.

Всъщност след като Гейджи замени Нурмагомедов, ние се приближаваме към реванш между Макгрегър и Хабиб„, допълни руският ирландец.