Дъстин Порие: Благодаря на Хабиб, че ми даде още един житейски урок | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Дъстин Порие: Благодаря на Хабиб, че ми даде още един житейски урок

Дъстин Порие: Благодаря на Хабиб, че ми даде още един житейски урок

Дъстин Порие: Благодаря на Хабиб, че ми даде още един житейски урок
0

Дъстин Порие отправи послание към феновете си и ги успокои, че ще си вземе поука от загубата от Хабиб Нурмагомедов на UFC 242. „Диаманта“ погледна на нещата философски.

Ето какво написа той в социалната мрежа Twitter:

„Всичко се случва с причина. Това е моето приключение и е уникално. Благодаря на Хабиб, че ми даде още един житейски урок. Без извинения и не съжалявам за нищо. Ще се събера след тази загуба и продължавам.“

Порие имаше пет поредни победи преди сблъсъка с Нурмагомедов. Спечели битките с Джим Милър, Антъни Петис, Джъстин Гейджи, Еди Алварес и Макс Холоуей.

Срещу Хабиб имаше идеален шанс за победа. Приложи гилотина на шампиона, но не успя да го накара да се предаде. Малко след това самият той бе събмитнат.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.