Начало ММА Какво мислят професионалистите за Серони – Гейджи

Какво мислят професионалистите за Серони – Гейджи

Какво мислят професионалистите за Серони – Гейджи
0

Остават броени дни до UFC Fight Night 158.

Събитието ще се проведе във Ванкувър, Канада, а главният мач на вечерта противопоставя двама от най-коравите бойци в леката категория – Доналд Серони (36-12) и Джъстин Гейджи (20-2).

И двамата имат своите доводи за победа, но какво е мнението на техните колеги за предстоящата битка?

Волкан Оездемир, UFC тежка категория: Ще бъде много здрав и приятен за гледане сблъсък. Мисля, че „Каубоя“ ще се справи. Гейджи има много травми от миналото и си мисля, че опитът и спокойствието на Серони ще го отведат до победата.

Мат Митрион, Белатор тежка категория: Труден за прогнозиране мач. Всички гласят „Каубоя“ за победител, но аз съм на обратния полюс. Той винаги е бил подценяван и мисля, че Гейджи ще излезе победител от мелето.

Ник Нюел, Белатор лека категория: Джъстин ще спечели. Много е добър в пресирането и не се спира пред нищо. Серони е по-техничният боец, но не вярвам да издържи на директния стил на Гейджи.

Дракар Клозе, UFC лека категория: Избирам Гейджи. Бях с него скоро и ми каза, че е провел най-добрия си тренировъчен лагер. И двамата ще направят шоу, но Джъстин ще е победител.

Диего Ферейра, UFC лека категория: Залагам на „Каубоя“. Винаги съм симпатизирал на стила му. Издръжливостта му ще е от ключово значение и мисля, че ще спечели с технически нокаут.

Кейси Кени, UFC категория петел: Ще е супер мач и смятам, че Джъстин ше го вземе. Но никога не трябва да отписвате Серони. Гейджи спечели последната си битка с Барбоса и това ще му подейства положително. Виждам много сходен мач като този с Барбоса.

Содик Юсуф, UFC категория перо: Трудно. Гейджи има много сила в ръцете си и нищо чудно да пипне Серони още в началото. Но ако „Каубоя“ се движи така, както той си може, нещата ще са различни. Като цяло Доналд е по-техничният от двамата, но Джъстин крие страшна мощ и бързи ръце. Все пак залагам на „Каубоя“.

Рики Бандехас, Белатор категория петел: Залагам на „Каубоя“. Технически стои по-добре и не вярвам да иска да влиза на размени. Мисля си, че ще го довърши в заключителната част на мача.

Ти Джей Браун, UFC категория перо: Раздвоен съм. Фен съм на Доналд и мисля, че ще успее. Но зрелището е гарантирано, това искат да гледат феновете.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.