Начало ММА Дуриньо победи и коронавируса
0

Дуриньо победи и коронавируса

Дуриньо победи и коронавируса
0

Намиращият се в победна серия UFC боец Джилбърт Бърнс обяви, че вече е преборил коронавируса. „Дуриньо“ публикува документ в Twitter, който показва неговия негативен резултат при тест за COVID-19. За съжаление, той бе позитивен преди насрочената му битка с Камару Усман на събитието UFC 251 и трябваше да отстъпи претендентската позиция на Хорхе Масвидал.

Боецът с прякор „Дуриньо“ озаглави снимката „Свободен от Covid!

След победата на Камару Усман над Хорхе Масвидал Дейна Уайт не потвърди кой ще бъде следващия съперник на „Нигерийския кошмар“. Бърнс коментира битката и обяви, че е доволен от резултата, тъй като ситуацията в категорията не се е променила много.

„Щастлив съм от резултата на битката (Усман-Масвидал). Нямаше как да бъде по-добре. Знаех, че ще протече толкова скучно и бях сигурен, че Камару ще победи с решение. Знам, че дори с пълна подготовка, Масвидал няма как да победи. Ако си страйкър, Камару ще те събори и ще те доминира„, заяви Бърнс пред mmafighting.com след UFC 251.
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.