Начало ММА Дуриньо: С Камару ще изпием по една бира след битката ни

Дуриньо: С Камару ще изпием по една бира след битката ни

Дуриньо: С Камару ще изпием по една бира след битката ни
0

Гилбърт Бърнс-Дуриньо се изправя пред най-големия тест в кариерата си – Камару Усман. Двамата са близки приятели и съотборници и не крият, че битката ще е „странна“.

Бърнс си спечели мястото на претендент №1 след доминантна победа над бившия шампион в полусредна категория – Тайрон Уудли.

„Срещнахме се случайно в залата. И двамата сме в тренировъчен лагер в момента“, сподели Дуриньо. „Камару ми каза, че ще се бием в октагона, а след това ще отидем да изпием по една бира.“

„Ние сме професионалисти. Изградихме силна връзка през годините, но такъв е нашият бизнес. Имаме стотици спаринги.“

„В началото на кариерата си винаги планирах кога и как ще стана шампион. Ето че най-после ми се открива тази възможност. Спрях да мисля за датите, защото просто знам, че мога и съм най-добрият в света. Аз ще съм шампион на UFC“, обеща Бърнс.

Мачът е главен за откриващата галавечер на „Бойния остров“ в Абу Даби. Двамата спорят за колана в полусредна категория на UFC 251 в средата на юли.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.