Начало ММА Дуриньо се закани на Нейт Диаз
0

Дуриньо се закани на Нейт Диаз

Дуриньо се закани на Нейт Диаз
0

Жилберт „Дуриньо“ Бърнс вярва, че може да победи убедително ветерана Нейт Диаз, дори и да е заразен с коронавирус. Самият бразилец заяви това пред ESPN като отговор на публикация на по-малкия от братята Диаз в Twitter.

„Така се получава, когато бойците знаят, че не струват нищо…това не е истинска битка….за това вие няма да бъдете зпаомнени“, написа Диаз, когато двубоя Бърнс-Усман бе обявен.

Отговорът на поставения под номер две в ранглистата при 77-килограмовите не закъсня.

„Мисля, че мога да пребия Нейт Диаз във всеки ден от седмицата. Дори и скоронавирус, пак мога да го победя. Имам по-добър бокс, имам по-добър граплинг. Мога лесно да го напляскам. Излиза и коментира все едно не съм истински боец“, гласеше отговорът на Бърнс.

Двубоят на „Дуриньо“ с Усман отпадна, тъй като майсторът на бразилското джу джицу даде положителен резултат за коронавирус. Той бе заместен от Хорхе Масвидал, който ще се изправи срещу Усман с една седмица предизвестие.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".