Начало ММА Масвидал излиза без главния си треньор
0

Масвидал излиза без главния си треньор

Масвидал излиза без главния си треньор
0

Хорхе Масвидал ще трябва да влезе в най-голямата битка в кариерата си без главния си треньор. Майк Браун, който е основен треньор на Масвидал и главен треньор в един от най-успешните американски ММА отбори „American Top Team“, е дал положителен резултат за коронавирус и ще бъде поставен под карантина. Новина е съобщена първо в „Combate“.

Майк Браун е потвърдил новината пред mmafighting.com, но е добавил, че се чувства добре и няма място за притеснение.

Бившият шампион на WEC и носител на приза „Треньоър на годината“ е дал позитивен резултат на излитане от САЩ към Абу Даби, където Масвидал ще спори с Усман за титлата в полусредна категория с една седмица предизвестие.

Браун е един от тримата членове на „American Top Team“, които няма да могат да присъстват на UFC 251 заради COVID-19. Боецът Педро Муньор и треньорът Габриел Оливейра също са с позитивни резултати. Муньоз трябваше да се изправи срещу бившия носител на титла в UFC Франки Едгар.
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".