Начало ММА Дуриньо: Хората подценяват уменията на Конър в партер

Дуриньо: Хората подценяват уменията на Конър в партер

Дуриньо: Хората подценяват уменията на Конър в партер
0

Жилберт Бърнс-Дуриньо е на мнение, че Конър Макгрегър е твърде подценяван в борбата. Бразилският специалист в граплинга не счита прословутия страйкър за бял колан.

През годините мнозина подцениха уменията на ирландеца в партер и си изпатиха.

„Той е добър. Хората си мислят, че е зле, но не е така“, Бърнс сподели в своя YouTube канал.

„Спомнете си как обърна Нейт Диаз в първата битка. Смениха си позициите и Макгрегър взе топ позишъна. Имаше още няколко добри моменти тогава. Помня и как избяга от гилотината на Чад Мендес.“

twitter.com

За Бърнс голяма роля има спаринг партньорът на Конър.

„Той се бори много с Дилън Данис. Може да не е най-добрият граплър в света, но е добър. Двамата работят здраво заедно.“

„Повечето си мислят, че просто можеш да свалиш Конър. Първо, той отлично контролира дистанцията, почти невъзможно е да направиш тейкдаун. Второ, Макгрегър използва много кикове. Те ти заздравяват бедрата – при него става въпрос за зверска сила и мобилност. Именно това ти помага много при защитата от тейкдауни.“

„Затова не считам Конър за бял колан. Той беше в октагона срещу Хабиб, Нейт, Дъстин Порие и още. Неговото джу джицу е отлично. Всички го подценяват в партер“, допълни анализа си Дуриньо.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.