Начало ММА Двубоят Усман-Бърнс отново се отлага
0

Двубоят Усман-Бърнс отново се отлага

Двубоят Усман-Бърнс отново се отлага
0

Шампионът в полусредна категория Камару Усман и претендентът Джилбърт Бърнс най-вероятно няма да премерят сили през 2020-та. MMAfighting.com разкрива, че битката за титлата при 77-килограмовите ще бъде отложена за началото на следващата година, като не се посочва причина за това. 

Официално потвърдената дата за този епичен двубой бе 12-ти декември и двамата бойци трябваше да оглавят събитието UFC 256. Това е втори случай, в който Усман-Бърнс бива отлаган. На събитието UFC 251 това лято Бърнс бе заместен от Хорхе Масвидал срещу Усман, тъй като даде положителен тест за коронавирус. Масвидал отстъпи пред „Нигерийския кошмар“ с единодушно съдийско решение.

Отложената битка означава, че UFC 256 остава без главен двубой и най-вероятно Аманда Нунеш и Меган Андерсън, които ще се сблъскат в подглавната битка на вечерта, ще заемат местата на Усман и Бърнс.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.