Начало ММА Джакаре се застъпи за Джон Джоунс

Джакаре се застъпи за Джон Джоунс

Джакаре се застъпи за Джон Джоунс
0

Роналдо Соуса-Джакаре се застъпи за колегата си Джон Джоунс, който беше арестуван с алкохол в кръвта зад волана. Поредното провинение на един от най-добрите бойци за всички времена беше прието на нож.

Джоунс много пъти е влизал под кожата на феновете с емоционалните си думи през сълзи относно своята майка или трудното му минало. Но новите неприятности на звездата на UFC със закона са още един лош пример, който един шампион не бива да дава на подрастващите.

Не така мисли Джакаре:

„Всеки говори какво направи Джон Джоунс. Ако го е сторил, то ще си плати цената. Никой не знае за битките, които вътре в себе си. Имайте повече съпричастие към хората“, призова Соуса. След това добави с хаштаг „бъди силен, шампионе“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.