Начало ММА  Джейк Пол иска да дебютира за PFL

 Джейк Пол иска да дебютира за PFL

 Джейк Пол иска да дебютира за PFL
0

Популярният американски блогър и боксьор Джейк Пол обяви в социалните мрежи, че неговата промоционална компания Most Valuable Promotions ще проведе следващото шоу на 26 април, но не уточни дали смята да излезе на ринга в него.

 На 2 март Пол нокаутира Райън Борланд в първия рунд, спечелвайки третата си поредна победа след първото си поражение на професионалния ринг. Той има договор с промоцията на PFL MMA и би искал да се бие в смесените бойни изкуства срещу една от звездите на UFC, но все още не е намерил подходящ противник.

Според мен това е лесна работа, но искам да се бия в PFL“, каза Пол. „Просто се нуждаеш от правилния опонент, но Нейт Диаз се оттегли, когато му предложих 15 милиона долара, така че ще видим кой друг е там.“

Тони Фъргюсън наскоро показа интерес да се бие с него , но Пол не се интересуваше от битка срещу 40-годишния ветеран от UFC.

Тони Фъргюсън каза, че иска да се бие с мен? попита Пол журналиста. „Не искам той да завърши кариерата си по този начин. Това би било тъжно. Той е страхотен човек, не искаме това за Тони.“

тагове: