Начало ММА Дейна Уайт: Имам предизвикателство за Джейк Пол – тест за стероиди

Дейна Уайт: Имам предизвикателство за Джейк Пол – тест за стероиди

Дейна Уайт: Имам предизвикателство за Джейк Пол – тест за стероиди
0

Президентът на UFC Дейна Уайт отговори на нападките от страна на боксьора-влогър Джейк Пол.

Набиращият популярност ютубър от няколко дни насам не спира да обвинява шефа на ММА организацията за пристрастен към наркотиците.

В серия от медийни изяви Пол нарече Уайт „кокаинов експерт“.

„Аз имам предизвикателство за Джейк Пол“, наруши мълчанието си Дейна.

„Не спира да ме нарича кокаинов експерт – нека ми прави тест по всяко време до днес през следващите десет години, ако аз му правя внезапни тестове за стероиди през следващите две.“

Президентът на UFC не възнамерява да пуска бойците си срещу интернет звездата.

„Няма сценарий, в който да позволя на Диаз или Масвидал да се боксират с Пол, докато имат договор с UFC. Виждате как той постоянно си избира съперници много под своите килограми, по-стари и тн. Това са пълни глупости. Нека се бие с боксьор!“, добави Дейна Уайт.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.