Начало ММА Джейсън Найт нокаутира Лобов в кърваво зрелище ВИДЕО
0

Джейсън Найт нокаутира Лобов в кърваво зрелище ВИДЕО

Джейсън Найт нокаутира Лобов в кърваво зрелище ВИДЕО
0

Джейсън Найт си отмъсти на Артьом Лобов и спечели реванша помежду им в лигата за бой с голи ръце BKFC 9. Битката между двамата се проведе в САЩ и приключи в пети рунд, когато американецът прати своя съперник на пода в безпомощно състояние.

Найт започна активно и овладя средата на ринга. Той опита няколко остри атаки към Лобов, който се дръпна назад и се защитаваше разумно. Все пак американецът успя да отвори аркада на лицето на своя противник още в първи рунд. Във втората част Найт продължи да бъде по-активен и прати руския ирландец на пода в нокдаун.

Преди трети рунд съдията поиска лекар да види състоянието на Лобов. Решението бе, че срещата може да продължи, а тази част бе сравнително равностойна. Аркадата на Артьом стана още по-сериозна, докато Найт нямаше никакви поражения по лицето си. Четвъртият рунд бе за Лобов, който навлезе в ритъм, но съперникът му отвърна с предпазлива игра и добра защита.

В пети рунд Найт нацели Лобов точно в аркадата под лявото око. Той падна на пода, успя да се надигне леко, но не успя да продължи двубоя. Край и победа с нокаут за Джейсън Найт.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.