Начало ММА Джесика Андраде: Номаюнас ще победи Вейли с решение

Джесика Андраде: Номаюнас ще победи Вейли с решение

Джесика Андраде: Номаюнас ще победи Вейли с решение
0

Джесика Андраде прогнозира изхода на битката между Роуз Намаюнас и Вейли Жан. Освен това бразилката пожела да се бие с победителката от шампионския сблъсък.

Именно те трите заформят едно от най-интересните и равностойни съперничества при жените в UFC.

„Моментът е идеален, защото мога да се бия в трилогия с Роуз или реваншс с Вейли“, започна Андраде.

„Добра съм в няколко от нашите категории, килограмите не са проблем за мен. Трябва да бъдем професионалисти. Искам да бъда шампион – време е да върнем колана в Бразилия“.

„Мисля, че Роуз ще спечели. Няма да е лесно като първия път обаче. Тя има много повече опит в UFC и знае как да се справи с напрежението. Наясно е какви очаквания има към шампионите. Това ще направи разликата. Ще спечели с решение“, прогнозира Андраде.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.