Начало Бокс Портър: Гарантирам, ще смачкам Крауфорд!
0

Портър: Гарантирам, ще смачкам Крауфорд!

Портър: Гарантирам, ще смачкам Крауфорд!
0

Високо самочувствие и прекомерна амбиция. Това демонстрира Шон Портър (31-3-1) с наближаването на битката с шампиона на WBO в полусредна категория Терънс Крауфорд (37-0).

„Шоутайм” се закани, че не просто ще детронира властелина в дивизията, но дори ще постигне смазваща победа. Крауфорд бе непобедим в супер лека категория, където достигна абсолютния връх, държейки едновременно всички пояси през 2017-а. В последствие той качи нивото и досега е направил четири успешни защити на титлата на WBO в полусредна, всяка от тях с технически нокаут.

Портър обаче е уверен, че именно той ще сложи край на перфектния ритъм на шампиона. „Гарантирам, че ще спечеля. Не просто ще спечеля, а ще смачкам Крауфорд. Уверен съм, защото аз единствен искам да се бия с него. Всеки друг го прави заради парите и по задължение, докато аз ще изляза с мисълта, че съм по-добър”, отсече Портър.

Снимка: БТА

Шоутайм” все пак показа уважение, считайки Крауфорд за един от най-добрите в света.Канело е човекът, който заема първо място в списъка ми. След това е Терънс. Но това е така, тъй като той все още не се е бил с мен. Когато го направи, ще знае, че е загубил от тенисиста, който просто е пред него в класацията, това е истината”.

Крауфорд ще брани титлата си срещу Портър на 20 ноември. Битката им е предвидена в Лас Вегас, като това ще бъде първи мач за шампиона след година пауза.