Начало ММА Джими Манува готов за завръщане
0

Джими Манува готов за завръщане

Джими Манува готов за завръщане
0

Излизането в „пенсия“ изглежда няма да бъде крайно решение за Джими Манува и той е готов да се завърне в UFC след по-малко от година отсъствие.

40-годишният американец сложи край на кариерата си след 4 поредни загуби, последната от които – срещу Александър Ракич с нокаут в Стокхолм миналия юни. Сега обаче Манува смята, че му е било рано да се оттегли и има желание отново да се бие в UFC.

„По цял ден ме мъчи тази мисъл, в тренировките и във всекидневието. Пенсионирането не беше планирано, направих го, защото приех тежко загубата. Загубих четири пъти подред и малко или много загубих любовта си към спорта. Времето, в което не се биех, ми помогна да разбера, че съм боец и искам отново да съм в клетката. Роден съм за това. Не искам уменията и талантът ми да отидат на вятъра. Даже обмислях да се пробвам в бокса, тъй като мога да дам още много на света. Не проявявам интерес към други ММА организации, само към бокс. Ще се бия единствено в UFC. Няма да започвам кариера на друго място. Или UFC или – нищо, но човек никога не знае, все някой може да ми направи предложение, на което не мога да откажа. Но не виждам как ще стане“, каза Манува пред BJPen.com.