Начало ММА Джо Роган: Всички ги е страх от Нгану

Джо Роган: Всички ги е страх от Нгану

Джо Роган: Всички ги е страх от Нгану
0

Дългогодишният ММА коментатор – Джо Роган, обърна специално внимание на Франсис Нгану. Тежкият нокаутьор продължава да подобрява слабостите в играта си с всеки изминал ден и вече е съвсем близо до титлата на UFC при най-тежките.

Анализаторът на „ESPN“ не пропусна да похвали камерунеца за победата му над Жуниор дос Сантос:

„Последствията са толкова смъртоносни, че всички ги е страх. Нормално е, вижте го. Ако излезеш срещу него, сърцето ти ще започне да препуска, адреналинът ти ще се вдигне“, заяви Роган в подкаста си.

„Все едно да се пуснеш по Гранд канион със скейтборд. Жуниор сгреши веднъж срещу Франсис и веднага бе наказан. Такива са последствията. Не трябва да грешиш, когато Нгану стои пред теб“, твърди коментаторът.

Очаква се Франсис Нгану да се бие срещу победителя от битката Даниел Кормие – Стипе Миочич за пояса на UFC в тежка категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.