Начало ММА Джон Джоунс със забрана да посещава залата, в която тренира от години

Джон Джоунс със забрана да посещава залата, в която тренира от години

Джон Джоунс със забрана да посещава залата, в която тренира от години
0

Бившият шампион на UFC в лека тежка категория – Джон Джоунс, все още не е получил каквото и да е било наказание от работодателя си за ареста му в Лас Вегас преди седмици, но не така седят нещата със залата, която Джоун Джоунс нарича свой „втори дом“.

Вчера дългогодишният треньор на „Боунс“ – Майк Винкелджон заяви, че 34-годишният американец е получил забрана да посещава и тренира в „JacksonWink MMA“ докато не започне да се държи адекватно.

Основаната през 1992 г. тренировъчна зала е една от най-популярните в Ню Мексико, САЩ. Редица големи бойци провеждат тренировъчните си лагери там. Освен Джон Джоунс, други известни имена са Холи Холм, Доналд Серони, Джордж Сейнт-Пиер, Би Джей Пен, Клариса Шийлдс, Диего Санчес и др.

Ето какво сподели самият Винкелджон за разговора, който е провел с Джунс:

„Казаха му, че той ми е като малък брат, но докато не спре да пие, няма право да посещава залата“, заяви наставникът.

„Така че в момента той не може да тренира при нас. Трябваше да предприемем нещо. Не може да игнорираш даден проблем и да очакваш различни резултати… Нещата не се случват така.

„Джон има прекално много „верни“ хора около него, които му спестяват истината. Джон може да постигне велики неща и тук не говоря само за ММА кариерата му. Надявам се наистина да спре с пиенето и да се завърне, за да спечели титлата в тежката дивизия“ добави треньорът му.

Живата легенда на смесените бойни изкуства бе арестуван за домашно насилие и повреда на полицейски автомобил в Лас Вегас, а делото му ще се гледа на 26-ти октомври.