Начало ММА Джон Джоунс: Ако Нгану не ме нокаутира в първия рунд, ще го победя

Джон Джоунс: Ако Нгану не ме нокаутира в първия рунд, ще го победя

Джон Джоунс: Ако Нгану не ме нокаутира в първия рунд, ще го победя
0

Има теми, които винаги са актуални. Една такава е битка в клетката на UFC между претендент номер 1 за титлата в тежка категория Франсис Нгану и шампионът в лека тежка категория Джон Джоунс. За подобна среща упорито се говори в последните месеци, но така и не се стигна до договор. При последните преговори Джоунс призна, че не е доволен от условията.

В последните часове 32-годишният американец отново повдигна темата за двубой с камерунеца. Той го направи с голяма доза суперлативни отправени по адрес на Нгану.

„С Франсис Нгану всичко е много просто – трябва да сте подготвени за най-лошия сценарий, който е, че той ще ви нокаутира и ще ви прасне точно в лицето – казва Джоунс пред BJPenn.com. – Ако той не го направи, значи сте умен, бърз борец, имате силна челюст, знаете как да избягвате ударите и да се биете. Има много начини да спечелите тази игра, но имайте предвид най-лошия сценарий. Ако сте психологически подготвени за това, можете да го направите. Трябва да се чувствате комфортно, мислейки, че този човек може да ви нанесе сериозна вреда.“

Скандалният Джоунс дава големи шансове за победа на своя протиник и разсъждава как би протекла евентуалната битка помежду им:

„Ако той не ме нокаутира, аз ще спечеля двубоя. Трябва само да оцелея в първия рунд и ще спечеля битката“, казва Джоунс.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.