Начало ММА Джон Джоунс: Мускулите на Сантош ще му пречат

Джон Джоунс: Мускулите на Сантош ще му пречат

Джон Джоунс: Мускулите на Сантош ще му пречат
0

ММА звездата Джоун Джоунс говори на официалния медиен ден преди UFC 239 в Лас Вегас. Шампионът е готов за защита на пояса си срещу бразилеца Тиаго Сантош.

„Не съм много убеден в неговата сила. Ще ме нокаутира, ако си сложа ръцете зад гърба и го оставя да ме удари в лицето! Всеки мъж/жена в тази зала е достатъчно силен да го стори, ако го оставя да ме прасне в брадичката“, заяви Джоунс.

„Идеята е да имаш и нужните умения. Да знаеш как да пласираш удара си, иначе всички сме силни. До момента никой не ме е нокаутирал и след този уикенд това ще остане така“, закани се шампионът.

Освен за мощта на състезателите, живата легенда на ММА говори и за важността на кардиото:

„ММА е спортът на издръжливите – 25 минути здрава битка. Мускулите вършат работа само в първите два рунда. После пречат. Мускулната маса на Сантош ще бъде само в моя полза“, убеден е Джон Джоунс.

Мачът им е главното събитие на UFC 239 – рано в неделя.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.