Начало Senshi Здрава битка, но загуба на Георги Георгиев на полуфинала на SENSHI Cup

Здрава битка, но загуба на Георги Георгиев на полуфинала на SENSHI Cup

Здрава битка, но загуба на Георги Георгиев на полуфинала на SENSHI Cup
0

След страхотна битка, Георги Георгиев загуби срещата си от полуфиналите в категория до 65 кг. Българинът загуби с 3:0 съдийски гласа срещу Виктор Шавиер от Бразилия.

Още преди срещата легендата Семи Шилт спомена, че този мач ще бъде много интересен, защото и двамата са много експлозивни бойци. Това и се получи във втория полуфинал при най-леките.

Първият рунд започна с разучаване от страна и на двамата. Бразилецът пръв стигна до лоу кик. Шавиер продължи с тежка комбинация от  удари в главата на българина в края на рунда.

Във втория рунд Георгиев пробва повече удари с ръце, но Шавиер се защити много добре. Георгиев продължи с не толкова агресивна игра. Публиката подкрепяше бурно българския боец. Това явно подеиства и Георги завърши по великолепен начин рунда със страхотен удар в главата на Шавиер.

Третият рунд започна с лоу кик за Шавиер. Бразилският боец продължи с удари в торса на Георгиев, което се оказа и решаващо за крайния резултат – 3:0 съдийски гласа в полза .

Припомняме че Георги Георгиев влезе на мястото на Искрен Иванов и се класира за днешния полуфинал след страхотна победа в 1/4-финала срещу Кирил Григориев от Русия.

Георги Георгиев е на 25 години и се състезава за варненския боен клуб „Йорк“. Висок е 1,65 см боец и е един от младите ни обещаващи състезатели. Неговите успехи са основно в сферата на кикбокса, но в същото време има значителен опит и в други бойни изкуства. Бил е шампион на държавно първенство по муай тай и има зелен колан по карате.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.