Начало ММА Джон Кавана говори за бъдещето на Конър

Джон Кавана говори за бъдещето на Конър

Джон Кавана говори за бъдещето на Конър
0

Треньорът на Конър МакГрегър – Джон Кавана, говори за това какво крие бъдещето за ирландеца.

За последно феновете на смесените бойни изкуства видяха „Всеизвестния“ на преди месец, когато на UFC 229 той загуби от шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов, който секунди след победата се нахвърли върху Дилън Данис и последва меле.

Снимка: БТА

4-та загуба в професионалната кариера на МакГрегър накара част от феновете да си зададат въпроса дали това няма да се окаже последният път, когато ирландецът влиза в клетката.

Според дългогодишния му треньор обаче, това едва ли е случаят.

„Реванш? Според мен това зависи изцяло от Конър. Не сме се виждали от 6 октомври, но няколко пъти си разменихме съобщения. Съвсем скоро ще се видим очи в очи и ще трябва да го питам дали все още има огън в него. Дали иска още един мач или пет мача?

Хората са го казали – не е лесно да станеш и да отидеш да тичаш, когато спиш в копринена пижама. Нашият спорт е доста, доста труден и суров.

Той очаква второ дете и трябва да знам дали все още иска да минава през всичкия този труд“, сподели 41-годишния Кавана.

Самият Конър обяви още на следващия ден след загубата от Хабиб, че е готов за реванш и че няма намерение да ходи никъде, но преди това замесените в мелето от UFC 229 ще трябва да се явят на 10 декември пред Атлетическата комисия на Невада, за да разберат дали ще бъдат наказани.