Начало ММА Конър също получил оферта за мач с китайски кикбоксьор

Конър също получил оферта за мач с китайски кикбоксьор

Конър също получил оферта за мач с китайски кикбоксьор
0

Флойд Мейуедър явно не е единственият световно известен боец, който е получавал покани за приятелска среща срещу азиатски кикбоксьор.

Треньорът на Конър МакГрегър – Джон Кавана, разкри интересна информация за получено предложение, което се отнасяло до ирландската суперзвезда на смесените бойни изкуства.

„Преди няколко дни получих съобщение от неизвестен номер. Беше от китайски кикбоксьор, който искаше да излезе срещу Конър в „приятелски“ мач, а Конър щеше да получи 5 милиона долара.

Даже беше готов да прати част от парите предварително, не се шегуваше. Което ме изненада, защото на ден получавам хиляди подобни съобщения, но с времето се научаваш да не им обръщаш внимание. Този обаче беше сериозен в намерението си, а и имаше връзки.

Но в крайна сметка това нямаше как да се случи. Въпреки че познавам мениджъра, който стоеше зад тази оферта – сериозен човек, който извади сериозна оферта“, споделя Кавана.

За последно Конър се би на UFC 229, когато загуби от шампиона в лека категория Хабиб Нурмагомедов, а на 10-ти следващия месец двамата бойци ще разберат наказанията си за случилото се след двубоя.