Начало ММА Джон Кавана: Конър вече е готов

Джон Кавана: Конър вече е готов

Джон Кавана: Конър вече е готов
0

Треньорът на бившия двоен шампион в UFC Конър Макгрегър – Джон Кавана, е сигурен, че неговият възпитаник отново е готов за мач на най-високо ниво.

По-рано тази година ирландецът обяви оттеглянето си ММА. Последната му битка бе срещу Хабиб Нурмагомедов, която дагестанецът категорично спечели. И в стойка, и на земята.

„Наистина искам да го видя мотивиран. Разкри нещо подобно в интервюто с Тони Робинс, където сподели, че е загубил именно от това”, заяви Кавана.

„Когато Конър спечели своя втори пояс с победата над Еди Алварес, постигна всичко, за което беше мечтал. Беше много богат, беше световен шампион. Тогава имаш нужда време да помислиш: е, сега какво ще те мотивира?”

„Той си призна сам, че това се е оказало малък проблем. Какво би било това нещо? Още един пояс? Да изкараш един куп пари?”, продължи Кавана.

След това специалистът обясни за завръщането на „The Notorious“:

„Мисля, че Макгрегър се върна заради любовта си към спорта. Той обожава да го прави, обича тренировките и конкуренцията. Иска да бъде запомнен като един от най-добрите, ако не и най-добрият за всички времена.”

„И онова, което видях при него от началото на годината – тъкмо това исках да видя. Конър е известен мой възпитаник, но ми е като по-малък брат. Няма да го видите да прави нещо просто ей така и може би да бъде наранен, защото не е напълно концентриран. Сега той  е напълно готов”, добави Кавана.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.