Начало ММА Джони Уокър с трети пореден бонус за най-добро представяне (ВИДЕО)
0

Джони Уокър с трети пореден бонус за най-добро представяне (ВИДЕО)

Джони Уокър с трети пореден бонус за най-добро представяне (ВИДЕО)
0

Бразилецът Джони Уокър получи своя трети пореден бонус от 50 00 долара за отличното си представяне в Октагона.

По-рано тази сутрин той нокаутира Миша Циркунов за по-малко от 40 секунди с брутално коляно в главата, последвано от няколко удара на земята. Двубоят бе част от основната бойна карта на събитието UFC 235.

Ветеранът Диего Санчес също получи бонус за представянето си срещу Мики Гал. Боецът от „Джаксън и Уинкълджон“ победи младия Гал с технически нокаут във втория рунд. Този двубой беше исторически са Санчес, тъй като това бе неговата 30-та битка в най-елитната професионална ММА организация. Само трима други бойци могат да се похвалят със същото постижение – Джим Милър, Доналд Серони и Джерерми Стивънс.

Педро Муньоз и Коди Гарбрандт също грабнаха по 50 000 долара за зрелището, което сътвориха. Те си поделиха приза „Двубой на вечерта“. Бразилецът нокаутира боецът от „Алфа Мейл“ в първия рунд след куп диви размени. Това бе поредна загуба за Гарбрандт след въвличане в боксови размени, той бе нокаутиран по подобен начин от кръвния му враг Ти Джей Дилашоу на два пъти.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.