Начало ММА Росен Димитров срещу опитен австриец на TWINS MMA 15
0

Росен Димитров срещу опитен австриец на TWINS MMA 15

Росен Димитров срещу опитен австриец на TWINS MMA 15
0

Един от най-титулуваните българи на международни и републикански шампионати по самбо, бойно самбо и джудо Росен Димитров (Близнака) ще се изправи срещу австриеца Вили Отт в главната битка на следващото издание на професионалната ММА верига Twins MMA.

След 34 победи в ММА клетката Росен Димитров обяви, че двубоят срещу коравия австрийски състезател ще бъде негов бенефис. Отт има 13 професионални победи и е носител на два шампионски пояса в различни професионални организации. Боецът упражнява и треньорска дейност в собствена школа по ММА и кикбокс в Австрия.

Друг двубой от основната бойна карта на събитието противопоставя двама от най-перспективните български млади бойци. Сребърният медалист от европейски и световни първенства по ММА за аматьори – Фердун Османов от варненския клуб „Десант“ ще направи своя трети професионален мач срещу Михаил Николов от София, който е на 25 години и има 7 кикбокс срещи зад гърба си, 6 от които в Холандия. Републикански шампион по бойно самбо за 2017 и 2018г . Бронзов медалист от Европейските първенства по бойно самбо 2017г. и 2018г. На професионалната ММА сцена има 2 победи с нокаут и 2 загуби след съдийско решение.

Събитието ще се проведе на 16-ти март в зала „Борис Гюдеров“, Перник.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.